Vitamínová kuchařka
Ovoce, ořechy, zelenina a obilniny představují především v kombinaci s mléčnými výrobky a vejci základ zdravé výživy. Obsahují všechny důležité vitaminy, bílkoviny, sacharidy, tuky a další živiny, které člověk potřebuje k vyvážené stravě. ISBN: 80-86196-40-2 Rozměr: 213 x 276 Počet stran: 320
Ovoce, ořechy, zelenina a obilniny představují především v kombinaci s mléčnými výrobky a vejci základ zdravé výživy. Obsahují všechny důležité vitaminy, bílkoviny, sacharidy, tuky a další živiny, které člověk potřebuje k vyvážené stravě.
ISBN: 80-86196-40-2
Rozměr: 213 x 276
Počet stran: 320
V této knize najdete více než 380 receptů, jak můžete tyto suroviny využít novým a inspirujícím způsobem. V obsahu tedy nenajdete klasické kapitoly, jako třeba Polévky, ale čeká na vás Zelenina a saláty, Obilniny a těstoviny a Ovoce, ořechy a semena. Ten, kdo by si chtěl svůj jídelníček doplnit občas masem nebo rybou, najde u receptu buď doplňující informaci, nebo si vhodnou kombinaci může vybrat podle vlastní chuti.