KOKOSOVÝ CUKR 250 g
Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu prospívá. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem.
na prodejně (info)
Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu prospívá. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem.
Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Nízký glykemický index 35 ho činí vhodným sladidlem pro mírné diabetiky a také pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů, jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny sk. B.
Je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí a je tak ideální pro udržitelný rozvoj ekonomik třetího světa. Kokosový cukr není rafinovaný!
BIO hnědý LEN MLETÝ - 250 g
Lněné semínko existuje v hnědé anebo zlaté variantě, mezi nimiž není žádný podstatný nutriční rozdíl. Většina konzumentů však upřednostňuje len zlatý ...
sklademna prodejně