Mattisson BIO směs Maca - červená, žlutá a černá - 300 g




Maca je adaptogen. Adaptogeny jsou netoxické rostliny, které pomáhají organismu. Mají nás přivést zpět na úroveň homeostázy v těle. Byliny a kořeny se používají již po staletí v Číně a v ájurvédě. V současné době zažívají boom i v západním světě. Maca se vyrábí ve třech barvách. Žlutá odrůda je nejznámější, červená Maca má nejvíce účinných látek a černá Maca je nejvzácnější. Maca má přirozeně karamelovou chuť.
Maca je hlíznatá rostlina pocházející z peruánských And a jediná jedlá rostlina, která roste v této nadmořské výšce (3000-4500 m). Maca je také nazývána "ženšenem z And" a "jídlem pro náladu". Využívali ji Inkové a hlavně díky její sladké chuti ji považovali za pochoutku.
Doporučené dávkování:
1-3x denně 1-2 odměrky (3 g) Maca prášku k použití do müsli, jogurtu a/nebo ovocných nápojů. Macu můžete přidat do smoothie, čaje, mléka, kávy nebo jiného nápoje. Macu můžete použít také do dezertů a polévek. Maca se dobře kombinuje s kakaovými výrobky
Složení:
40 % BIO Maca červená (Lepidium meyenii) 40 % BIO Maca žlutá (Lepidium meyenii) 20 % BIO Maca černá (Lepidium meyenii)
nutriční hodnota na 6 g:
energetická hodnota 84 kJ / 20,1 kcal
tuk 0,1 g
tuk, z toho nasycený 0,0 g
sacharidy 4,2 g
z toho cukry 1,6 g
bílkoviny 0,8 g
vláknina 0,8 g
sůl 0,003 mg
jód 0,03 mg 21 % RHP
měď 0,36 mg 36 % RHP
RHP = referenční hodnota příjmu
BIO, veganský
EAN kód 8717677966349
Země původu: Peru
Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doplněk stravy.
Množství: 300 g
Výrobce: Mattisson Healthcare B.V., Middenweg 16, 3401 MB IJsselstein, Nizozemsko, BIO cert. NL-BIO-01.
Skladování: skladujte v suchu, temnu, při teplotách 15-30°C.
Minimální trvanlivost do konce: (viz. obal).
Distributor: Vitamins Cosmetics s.r.o., Krakovská 22, Praha 1, 11000.Tel: 296 230 202, www.001shop.cz.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Doplňky stravy |
|---|---|
| EAN: | 8717677966349 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
