Mungo BIO - fazole na klíčení 200g
BIO mungo fazole Zdravý den® - skvělé pro klíčení i jídelní přísady. Vhodné do salátů a dalších pokrmů. Objevte jejich jemně kořeněnou chuť.

Garance originálních produktů
Distribuce přímo od výrobců

Založeno v roce 1999
Kvalitní služby přes 25 let

Prodejna Praha 1
Krakovská 22

Lékař v teamu
Odborný garant MUDr. Monika Klaudysová
BIO mungo fazole Zdravý den® určené k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť.
Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek
Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dny
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Potraviny |
|---|---|
| EAN: | 8594172691590 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
